Яку косметику купуєте для себе?
Косметика
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-02-27 15:56:21
На всі свята я дарую своїй мамі професійну косметику для догляду за тілом і волоссям. Як на мене, це відмінний подарунок для жінок, які стежать за собою. В останній раз я в цьому каталозі замовляла мамі антивіковий крем Dermosthetique з неймовірно крутим ефектом. Мамі дуже подобається, а результат відразу кидається в очі. Тут представлена косметика від відомого французького бренду за дуже хорошими цінами.
Поделиться32023-05-12 19:30:40
Головне якість косметичних засобів, щоб не викликало алергічних реакцій і подразнень шкіри. Хочу поділитися контактами надійного інтернет-магазину "Shine Style", в якому можна придбати все для салонів краси. Ми в ньому замовляли маски для відновлення волосся Saryna Key. В її основі олія Ши, що містить високу концентрацію вітамінів E, A і F, амінокислоти і рослинний кератин, які активізують вироблення білків, необхідних для пом’якшення, живлення і зміцнення волосся. Після використання воно стає здоровим, наповненим, шовковистим і блискучим. Рекомендую.
Поделиться42023-06-28 16:24:41
Яку косметику купуєте для себе?
Я на косметике никогда не экономлю, покупаю дорогую
Поделиться52023-06-28 16:26:35
Из последнего что я для себя купила, можно выделить профессиональный солнцезащитный крем для лица https://cullinan.com.ua/catalog/litso/z … ann_litso/ . Такой крем обязательно нужно использовать летом выходя на улицу. Я его наношу даже по несколько раз в день. Средство незаменимое.