Всім привіт! У моєї мами через три дні День народження, фізично поїхати до неї не можу, тому хочу замовити квіти прямо до неї додому. Порадьте красивий букет з гортензій, і інтернет-магазин з квітами у Львові.
Де у Львові можна купити букет гортензій?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-26 12:56:34
У Львові багато квіткових магазинів які займаються доставкою квітів, але особисто мені полюбився один, в який я вже тривалий час звертаюсь коли потрібні квіти. У них дуже гарний вибір квітів, та швидка доставка.
Поделиться32023-09-26 13:01:40
Я давно не проживаю у Львові, але там живе моя мама, тому дуже хотілось би її порадувати навіть на відстані. Залиш мені, будь ласка, посилання на сайт квіткового магазину де ти зазвичай купуєш квіти, я погляну який у них асортимент та ціни.
Поделиться42023-09-26 13:15:23
Таким інтернет-магазином являється Квітна https://kvitna.ua/collection/buketi-z-gortenziyi саме в ньому дуже великий вибір букетів з самих різноманітних квітів. Всі букети дуже гарні, адже являються дизайнерською роботою флориста, і подібний не знайдеш в іншому магазині.
Порадити можу звернути увагу на букет «Романтична гортензія», який складається з гортензій різних кольорів, які дуже вдало поєднуються між собою. Зверни увагу на онлайн вітрину з відео до кожного букета, це тобі допоможе зрозуміти як буде букет виглядати в теперішньому часі. Навігація сайту дуже зручна, і ти зможеш знайти цілий розділ букетів з потрібних тобі квітів. Сам магазин працює 24/7, та доставляють квіти упродовж години після замовлення по всьому Львову. Квіти завжди максимально свіжі та в гарному оформлені. У разі якщо в тебе виникнуть труднощі з вибором букета, тобі з радістю допоможуть флористи, які про квіти знають абсолютно все і навіть більше. Тому без квітів твоя мама точно не залишиться.